Palvelumme

Budjetointi

Budjetti ei ole pelkkä ennuste liikevaihdosta vaan yrityksen liiketoimintasuunnitelma. Parhaimmillaan se on toiminnanohjauksen väline, jolla tulevaa voi hahmottaa varmemmalta pohjalta. Budjetti voi olla vuosittain laadittava, jolloin se hyväksytään kertaalleen, eikä se päivity budjettikauden aikana. Tällainen vuosibudjetti ei kuitenkaan välttämättä riitä etenkään kasvavissa yrityksissä. Budjetti voikin olla myös rullaava, jolloin taloustietoja tulee ylläpitää säännöllisesti. Tämä voi tapahtua kvartaaleittain, kuukausittain tai jopa viikoittain. Tavoitteena on parempi ennustettavuus.

Me autamme sinua budjetin laadinnassa, olipa se siten vuosittain tehtävä tai rullaava, kassabudjetti tai projektibudjetti. Halutessasi seuraamme kanssasi budjetin toteumaa ja informoimme, miten hyvin budjetti toteuttaa tavoitteitta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Ajankohtaista

Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

4.10.2021