Palvelumme

Tilitoimisto­palvelut

Me pidämme huolen siitä, että yrityksesi taloushallinto kestää tarkastelun.

Pidämme huolta yrityksesi taloushallinnosta yhteisesti tehdyn suunnitelman mukaisesti. Täyden palvelun tilitoimistona voimme varmistaa, että asiat tehdään oikein ja oikeaan aikaan.

Taloushallinto voi olla aikaa vievää tai se ei muuten vain ole sitä, mitä yrityksessä halutaan itse tehdä. Silloin kannattaa kääntyä osaavan kumppanin puoleen. Panostamme siihen, että meiltä on aina saatavissa alan parasta osaamista. Kaikilla asiakkaillamme on oma, nimetty yhteyshenkilö. Näin varmistamme, että kirjanpitäjä ja palkanlaskija tuntevat yrityksesi toiminnan ja palvelu on henkilökohtaista.

Haluamme, että toimiessasi kanssamme tiedät, mitä saat. Sen vuoksi pyytäessäsi meiltä tarjouksen, käymme kanssasi tarkoin läpi, millainen palvelupaketti on juuri sinulle sopiva. Rakennamme yhdessä kokonaisuuden, joka vastaa yrityksesi sen hetkisiin tarpeisiin. Silloin et maksa turhasta vaan juuri siitä, mitä yrityksesi taloudenhallinta kulloinkin vaatii. Pidämme myös huolta, että osaamme tarjota sinulle riittäviä palveluja silloinkin, kun yritystoiminta muuttuu. Voit rauhassa keskittyä yritystoiminnan kehittämiseen, kun taloushallintosi on luotettavissa käsissä.

Varmistamme, että käytössäsi on aina

<? echo $palveluslug; ?>

Oma yhteyshenkilö

<? echo $palveluslug; ?>

Sähköiset palvelut ja käyttöönotto­koulutus

<? echo $palveluslug; ?>

Sopiva palvelupaketti

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Käymme mielellämme kanssasi läpi, mitä palveluja kauttamme saa ja mitkä niistä ovat juuri sinulle sopivia.

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä tiedot tänne, niin otamme sinuun yhteyttä.

    Ajankohtaista

    Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

    Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

    4.10.2021