Asiakkaana meillä

Uudessa vara parempi

Asiakkaanamme on niin yksinyrittäjiä kuin suuria yhtiöitäkin. Lisäksi palvelemme lukuisia yhdistyksiä ja säätiöitä. Palveluistamme on helppo rakentaa kullekin sopiva kokonaisuus. Varmistamme, että käytössäsi on aina tilanteen edellyttämää osaamista.

Yrityksen tilanteen muuttuminen voi johtaa siihen, että taloushallinnon kumppanikin pitää vaihtaa. Toisinaan vaihto voi tulla eteen siksi, että palveluja tarvitaan enemmän kuin nykyinen kumppani voi tarjota. Meiltä löydät laajan palveluvalikoiman – kerromme mielellämme lisää!

Taloushallinnon palvelujen tarve voi lisääntyä yrityksen liiketoiminnan muuttuessa tai kasvaessa. Olemme täyden palvelun tilitoimisto ja meiltä löytyy sopiva palvelukokonaisuus niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille. Peruspalvelujen lisäksi tarjoamme asiantuntijuutta moniin eri tilanteisiin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös varahenkilö- ja lomituspalvelut.

Tunnemme ja hallitsemme erilaiset taloushallintojärjestelmät, joten jos haluat modernisoida taloushallintoasi, olemme mielellämme kumppanisi. Yhdessä voimme varmistaa, että valituksi tulee juuri sellainen järjestelmä, joka palvelee yritystäsi parhaiten.

Jos olet vaihtamassa meille toisesta tilitoimistosta, yhteyshenkilömme on vaihdoksessa mukana alusta saakka. Kerromme, mitä vaihdossa kannattaa huomioida, neuvomme, miten kannattaa edetä ja sovimme kanssasi, kuka hoitaa mitäkin.  Vaihtaminen meille on helppoa – tervetuloa!

Varmistamme, että käytössäsi on aina

<? echo $palveluslug; ?>

Oma yhteyshenkilö

<? echo $palveluslug; ?>

Sähköiset palvelut ja käyttöönotto­koulutus

<? echo $palveluslug; ?>

Sopiva palvelupaketti

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Käymme mielellämme kanssasi läpi, mitä palveluja kauttamme saa ja mitkä niistä ovat juuri sinulle sopivia.

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä tiedot tänne, niin otamme sinuun yhteyttä.

    Ajankohtaista

    Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

    Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

    4.10.2021