Asiakkaana meillä

Alku aina helppoa

Suomessa on yli 360 000 yritystä. Hienoa, että olet päättänyt perustaa yhden lisää! Me täällä Karppisella haluamme huolehtia siitä, että yritystoiminnan aloittaminen on sinulle mahdollisimman helppoa.

Yritystoimintaan liittyy kirjanpitovelvollisuus. Jos oma osaamisesi tai aikasi ei riitä taloushallinnon hoitamiseen, olemme täällä sinua varten. Ohjaamme ja neuvomme, millainen palvelu voisi olla juuri sinun yrityksellesi sopiva.

Voimme auttaa jo yrityksen perustamisvaiheessa. Neuvomme yhtiömuodon valinnassa, hoidamme perustamisasiakirjat, ohjaamme mahdollisten osakassopimusten laadinnassa ja huolehdimme tarvittavat viranomaisilmoitukset. Mikäli yritys on jo perustettu, varmistamme, että kaikki olennaiset tiedot ovat ajan tasalla ja suunnittelemme kanssasi sopivan palvelukokonaisuuden.

Asioistasi huolehtii alusta alkaen sinulle valittu yhteyshenkilö, joka opastaa yritystoiminnan taloudenhallinnan perusteissa. Kerromme selkeästi, mistä palvelumme hinta muodostuu. Panostamme siihen, että taloushallinnon termit ja käsitteet ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Haluamme olla aidosti avuksi yrityksen talousasioissa – se on pitkien asiakassuhteidemme perusta.

Varmistamme, että käytössäsi on aina

<? echo $palveluslug; ?>

Oma yhteyshenkilö

<? echo $palveluslug; ?>

Sähköiset palvelut ja käyttöönotto­koulutus

<? echo $palveluslug; ?>

Sopiva palvelupaketti

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Käymme mielellämme kanssasi läpi, mitä palveluja kauttamme saa ja mitkä niistä ovat juuri sinulle sopivia.

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä tiedot tänne, niin otamme sinuun yhteyttä.

    Ajankohtaista

    Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

    Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

    4.10.2021