Palvelumme

Talouden suunnittelu

Meiltä saat asiantuntevaa apua yrityksesi talouden suunnitteluun ja seuraamiseen. Pidämme huolta yrityksesi taloushallinnosta yhdessä tehdyn ennakkosuunnitelman mukaisesti, ja oma nimetty yhteyshenkilösi pitää sinut ajan tasalla tilanteesta.

Budjetointi

Tulevaisuuden ennustaminen on tunnetusti vaikeaa, mutta yrityksesi talouden ennustamiseen voimme tarjota apuvälineitä. Tarvitsetpa sitten kassabudjettia, projektibudjettia tai jotain muuta, ammattilaisemme auttavat niin budjetoinnin suunnittelussa kuin sen toteutuksessakin.

Budjetti voidaan ottaa myös osaksi kirjanpitoa, jolloin sen toteumaa voidaan helposti seurata.

Laskenta

Sovimme kanssasi, millä tarkkuudella juokseva kirjanpito laaditaan. Yhdelle yritykselle tilinpäätöstasoinen kuukausikirjanpito kohdeseurantoineen on oikea valinta, toisen tarpeita taas palvelee jokin muu ratkaisu. Esimerkiksi erilaiset hankkeet vaativat tarkkaa kohdeseurantaa.

Mitä pienempiin yksityiskohtiin kirjanpidon tapahtumat pilkotaan, sitä tarkempaa laskentaa ja raportointia kirjanpito voi tuottaa. Yrityksesi kannattavuutta voidaan seurata esimerkiksi toiminnoittain, toimipaikoittain ja henkilöittäin. Hinnoittelun tueksi voidaan seurata vaikkapa tuoteryhmä- ja tuotekohtaista katetta.

Ajankohtaista

Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

4.10.2021