Palvelumme

Asiakaskohtainen raportointi

Suunnittelemme kirjanpidon raportointitarpeen aina asiakaskohtaisesti. Näin raportointi palvelee mahdollisimman hyvin yrityksesi talouden seurantaa ja sen suunnittelua. Kehitämme raportointia yhdessä kanssasi ja analysoimme raportteja, jotta saat niistä kaiken hyödyn irti. Kirjanpidon tuottamat raportit toimitamme sinulle yhteisesti sovitun käytännön mukaan; esimerkiksi sähköiseen palveluun, johon voit arkistoida myös kokouspöytäkirjat ja muut yrityksesi hallintoon liittyvät asiakirjat.  

Sähköiset työkalut helpottavat talouden hallintaa

Taloushallinnon yhtenä tehtävänä on tuottaa oikea-aikaista tietoa päätöksenteon tueksi. Asiakkaanamme voit saada käyttöösi raportointityökalun, jonka avulla pystyt seuraamaan yrityksesi taloudellista tilannetta reaaliaikaisesti.

Mikäli käytössäsi on jo jokin taloushallinnon sähköinen järjestelmä, varmistamme, että se on yhteensopiva raportointityökalun kanssa.

Ajankohtaista

Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

4.10.2021