Tervetuloa uudistuneille sivuillemme!

Julkaistu: 6.9.2021

Aika ajoin yrityksen on tärkeää tarkastella omien palveluidensa sekä muiden toimintojensa ajantasaisuutta ja pyrkiä uudistamaan niitä tarpeen mukaan. Meillä tarkastelujen kohteena olivat nettisivumme ja totesimme niiden kaipaavan päivittämistä.

 

Tavoitteena uudistuksessa oli käyttäjäystävällinen ja selkeä sivusto, josta on helppo löytää etsimänsä tieto. Sivuston rakennetta on muutettu ja esimerkiksi ajankohtaisten asioiden esilletuontia on pyritty parantamaan. Myös blogikirjoitukset ovat tulleet mukaan. Blogeilla pyrimme lisäämään vuorovaikutusta asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Jaamme niissä teille osaamistamme, kokemuksiamme sekä kuulumisiamme. Toivottavasti blogimme herättävät ajatuksia ja niiden sisällöstä on myös hyötyä.

 

Toivomme, että olemme onnistuneet muutoksessa myös sinun mielestäsi. Kuulisimme mielellämme palautetta niin sivujen sisällöstä kuin niiden toimivuudestakin. Ollaan yhteyksissä!

Lisää blogista

efekto 2023

Asiakas- ja sidosryhmälehtemme efekto on jälleen julkaistu. Lehti on postitettu asiakkaillemme ja se on noudettavissa myös toimipisteistämme. Voit myös lukea lehden sähköisessä muodossa tämän linkin kautta.

13.1.2023

Harjoittelijana tilitoimistossa

Työharjoittelupaikan löytymistä alettiin miettimään jo taloushallinnon opintojen alkuvaiheessa. Tiedettiin kouluttajien kertomasta, että taloushallinnon työharjoittelupaikoista oli kova kilpailu. Hakemassa oli useiden oppilaitosten opiskelijat. Tilitoimistojen nettisivuja koluttiin kuumeisesti arvioiden, missä nykyaikaiseen imagoon ja teknologiaan olisi panostettu, ja missä siis alan osaamista pääsisi tehokkaimmin kehittämään tulevaa työuraa silmällä pitäen.  Kilpailussa parhaasta harjoittelupaikasta konstit olivat monet. En uskaltanut mainita […]

24.11.2022

Tilinpäättäjän muistilista

Useimmille yrityksille vuoden vaihde tarkoittaa myös tilikauden vaihtumista. Jotta tilinpäätöksen laatiminen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, siihen tulisi valmistautua. Tilinpäätöksen laatiminen on parhaimmillaan yhteistyötä asiakkaan ja kirjanpitäjän välillä. Usein on hyvä sopia työnjaosta, aikatauluista ja materiaalien toimittamistavoista hyvissä ajoin.  Mitä paremmin ennakoit, sitä sujuvammin tilinpäätös valmistuu.   Tilinpäätöksissä on luonnollisestikin huomioitava mm. yhtiömuodon tuomat vaatimukset ja yrityskohtaiset […]

14.1.2022