Tervetuloa uudistuneille sivuillemme!

Julkaistu: 6.9.2021

Aika ajoin yrityksen on tärkeää tarkastella omien palveluidensa sekä muiden toimintojensa ajantasaisuutta ja pyrkiä uudistamaan niitä tarpeen mukaan. Meillä tarkastelujen kohteena olivat nettisivumme ja totesimme niiden kaipaavan päivittämistä.

 

Tavoitteena uudistuksessa oli käyttäjäystävällinen ja selkeä sivusto, josta on helppo löytää etsimänsä tieto. Sivuston rakennetta on muutettu ja esimerkiksi ajankohtaisten asioiden esilletuontia on pyritty parantamaan. Myös blogikirjoitukset ovat tulleet mukaan. Blogeilla pyrimme lisäämään vuorovaikutusta asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Jaamme niissä teille osaamistamme, kokemuksiamme sekä kuulumisiamme. Toivottavasti blogimme herättävät ajatuksia ja niiden sisällöstä on myös hyötyä.

 

Toivomme, että olemme onnistuneet muutoksessa myös sinun mielestäsi. Kuulisimme mielellämme palautetta niin sivujen sisällöstä kuin niiden toimivuudestakin. Ollaan yhteyksissä!

Lisää blogista

Taloushallinto – pakollinen paha vai jotain enemmän?

Edelleenkin usein ajatellaan taloushallinnon olevan pelkkä pakollinen paha, joka täytyy järjestää, jotta lakisääteiset velvollisuudet saadaan hoidettua. Tokin näinkin, mutta tosiasiassa taloushallinnon arvo on kuitenkin ihan toisaalla. Taloushallinnon tuottamien lukujen pohjalta pitäisi pystyä tekemään päätöksiä ja ennustamaan tulevaa.  Ohjata yritystä tai yhdistystä eteenpäin. Laadukkaasti tuotetuilla taloushallintopalveluilla on arvoa päätöksenteossa sekä lyhyen että pitkän tähtäimen suunnittelussa.  Näissä […]

18.10.2021