Palvelumme

Verotus

Arvonlisäverot

Tavaroiden ja palvelujen myynti on muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta arvonlisäverollista. Arvonlisäverotukseen liittyy myös joitain erikoistilanteita, kuten käännetty arvonlisäverovelvollisuus, kansainväliseen kauppaan liittyvä arvonlisäveron käsittely sekä marginaaliverotus. Me autamme sinua kaikissa arvonlisäveroon liittyvissä kysymyksissä ja toimitamme kaikki tarvittavat ilmoitukset puolestasi Verohallinnolle.

Verosuunnittelu

Verosuunnittelu on osa peruspalveluamme. Tavanomainen verosuunnittelu sisältää verotusriskien tunnistamisen ja hallinnan, verotuksen ennakoinnin, ennakkoverojen riittävyyden tarkastelun, jälkiverojen laskennan ja verotuksen tarkastamisen sekä mahdolliset oikaisutoimenpiteet. Olemme tarvittaessa apunasi myös ennakkoratkaisujen hakemisessa.

Vero- ja muut ilmoitukset

Laadimme kaikki yrityksen veroilmoitukset. Näin sinun ei tarvitse huolehtia verotuksen koukeroista ja muuttuvista lakipykälistä. Yrityksellä on velvollisuus toimittaa myös muita ilmoituksia eri tahoille. Näitä ovat esimerkiksi:

  • yhteisömyynti-ilmoitukset
  • rakentamispalveluilmoitukset
  • osinkojen vuosi-ilmoitukset
  • osinkojen ennakonpidätysilmoitukset
  • osakaslainailmoitukset

Yritys voi hoitaa ilmoitukset itse, mutta niiden tekeminen ja lähettäminen onnistuu myös meidän kauttamme. Säästää aikaa ja antaa mielenrauhaa tietää, että kaikki vaadittavat dokumentit lähtevät varmasti oikea-aikaisesti ja oikein täytettynä eteenpäin.

Ajankohtaista

Pieniä muutoksia Oulun toimipisteen aukioloajoissa

Oulun toimipisteemme palvelee viikosta 40 eteenpäin seuraavasti: maanantai 8-17 tiistai – perjantai 8-16 Tarkistathan muiden toimipisteiden aukioloajat yhteyshenkilöltäsi.

4.10.2021